|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Christelle - Heldervoelend
       
  Erkende hulplijn
  bel nu met erkende mediums
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Erkendemediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
2298
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Erkendemediums.nl - medium Christelle

Bel nu met medium Christelle


medium Christelle - Helderziend Helderziend   medium Christelle bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
medium Christelle - Heldervoelend Heldervoelend   medium Christelle bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
medium Christelle - Helderwetend Helderwetend   pincode medium Christelle Pincode: 2298


Met mijn gaven ben ik geboren van jongs af aan ben altijd eerlijk.

Ook al is het negatief engelen en de gidsen zijn altijd aanwezig bij me. Leg al jaren de Lenormand kaartjes pendel geef healings tijdens ons gesprek door.

Kom altijd direct to the point draai nergens rond en geef altijd een eerlijk antwoord al is het negatief. Men vraagt raad aan me en ik ben een tussen persoon die wat men me doorgeeft van hierboven de engelen gidsen.

Ben opgevoed met mijn gaven die al vele keren contacteerden voor anderen en ook raad die klopte doorkreeg voor mezelf ben heel zuiver. Ik heb ook een luisterend oor en ben wijs door de jaren en kan ook met behulp van de gidsen je op het juiste pad zetten.

En je een weg laten zien die soms beter is dan waar je nu in zit.

Met licht en liefde, liefs Christelle.
medium Christelle spreekt volgende talen :

Maak nu uw gratis erkendemediums account aan Fotoreading met medium christelle E-mail consult met medium christelle Telefoon consult met medium christelle

Persoonlijke agenda medium Christelle op erkendemediums.nl

januari 2018

 
 
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

De dagen aangeduid met een = een dag dat medium Christelle heeft aangegeven beschikbaar te zijn op erkendemediums.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met medium Christelle op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan medium Christelle via een belverzoek of stuur een e-mail naar medium Christelle.


Getuigenissen over onze mediums

De ervaringen van onze bezoekers op erkendemediums.nl over medium ChristelleHallo Christelle, Eerst wil ik jou bedanken voor jouw counsult. Mijn credits waren op. Wowwww, het was de eerste keer vanavond dat ik jou heb gesproken en zonder Een woord te zeggen begon jij te vertellen over de persoon het gedrag en het karakter. Ik was/ben verbaasd. Jij bent bijzonder goed en zo duidelijk en zuiver . Nu nog hopen dat de voorspelling uitkomt. Grtn ene tot gauw Lydia.

    Getuigenis door Lydia op 12 januari 2018

Toppie en nummer 1 van deze lijn. Een ware gave heb jij, je bent een zegen voor je medemens Christelle, bedankt voor de talrijke inzichten van daarnet.

    Getuigenis door Anoniem op 28 november 2017

Hallo Christelle,
in het verleden heb je nogmaals gebeld, wel moeilijk te bereken en veel in gesprek telkens moeilijk er tussen te geraken maar het is weer gelukt. ik ben blij dat ik je meer online zie nu en van ons laatste gesprek je voelt heel snel dingen aan, je beschrijft mensen zoals ze helemaal zijn al vertelde ik niets over de persoon, ik kan daardoor direct weten over wie je praat. je wist ook iets uit mijn jeugd waar ik niet graag over praat, je gaat soms heel erg tot in detail en soms schrik ik er even van, je wist dingen van mijn ex en beschreef ze klaar en duidelijk, ze had al iets toen we nog samen waren, ze had geen kwade bedoeling je zag het heel duidelijk, ook dat ik op het werk bezig was voor bij te leren . en de rest wel ik heb er vertrouwen in in de toekomst als je al zoveel wist tot in de kleine puntjes van mijn verleden en heden ik laat je iets weten.en vooral bedanken voor de uitleg, zekerheid en vertrouwen in de toekomst heb je mij gegeven ook word ik rustig door je stem en raad die je me geeft, een verlichting na ons gesprek al voor een tweede keer. dank je Christelle ik ben je zekers nog .gr Patrick.

    Getuigenis door Patrick op 20 november 2017

Dank voor je super snelle antwoorden, heel veel informatie. Zal t moeten laten doordringen. Hou je op de hoogte.

    Getuigenis door eddy op 30 augustus 2017

Wauw Christelle, wat ben jij keigoed. Onvoorstelbaar wat je allemaal wist te vertellen. Veel meer dan ik had durven wensen; je leest niet enkel de kaarten, je bent een uniek, waardevol en echt medium. mEer dan 5* krijg je van mij. Ik laat nu alles maar op mij afkomen, en als die twijfels weer opduiken, ga ik mij zeker vasthouden aan al datgene je doorkreeg over mij en mijn toekomst. Dank nogmaals voor de uitgebreide reading en je aangename en rustgevende stem, je hoort zeker nog van mij. Lieve groet, Hedwig.

    Getuigenis door Hedwig op 29 augustus 2017

Lieve Christelle,
je bent duidelijk en klaar en helder, je beschrijft alles wat er gaande is en zelfs hoe alles verder gaat in de toekomst. ik had je beloofd als het uitkwam dat ik je iets iets weten en ja, wat ik eerst niet geloofde of zag gebeuren het is uitgekomen wat je vertelde ik heb dus een promotie gehad, ook bij die huidige vriendin van toen klopt ook het is niet blijven duren. en ik heb met die nieuwe vrouw die in mijn toekomst lag een fijne nieuwe relatie, het voelt goed aan de moeilijke tijden zijn ook nu veel beter. ik zag je online zodat ik berichtje kon eindelijk schrijven, want je bent er vaak niet, vanaf nu ga ik een bel consult aanvragen en nog eens laten zien of alle blijft en me te wachten staat. je bent eerlijk draait er niet rond ziet dingen die ik je niet vertel, en je kon veel dingen beschrijven tot in detail een dikke pluim voor je erg bedankt Christelle.
Pat.
voor mij ben je echt goed .

    Getuigenis door Pat op 29 augustus 2017

Lieve Christelle ik kon je niet meer bedanken krediet waren op. Heb je idd toch nog kunnen spreken heel fijn consult. Ik ga je zeker op de hoogte houden mocht het gaan zoals je zei. Je bent een lieverd en ik zal get zeker rustig aan doen ook als er harde woorden gaan vallen:).
Groetjes van mij. Heb je net gesproken.

    Getuigenis door Zahra op 31 mei 2017

hele lieve dame wat ze zag over het financiele klopte. nu moet ik nog afwachten van de toekomst maar ze zei wel hetzelfde als de andere mediums. super het was de eerste keer dat ik haar belde.
anoniem.

    Getuigenis door An. op 30 maart 2017

Lieve Christelle,
wat ben ik blij dat je na een hele tijd terug actief bent, ik heb je meermaals gebeld vorig jaar. waar altijd zeer, zeer, tevreden met je consulten en de raad die je gaf ook kon je zien wat al gaande was , je zat er pal op, ondertussen zijn ook al meerdere voorspellingen uitgekomen, top van je. ik wil je daar enorm voor bedanken, je verdient meer sterren en je legt alles klaar en duidelijk uit , geen poes pas, geen getreuzel altijd direct een antwoord , vooral een eerlijk antwoord . zodat ik ook wist waar ik aan toe was en t is uitgekomen na die die,
een toppertje ben je voor mij.
en ik kom ook tot rust bij jouw in gesprek, veel veel liefs,
Ik bel je nog hoor.
B.

    Getuigenis door Bianca op 29 maart 2017

Gister met Christelle gesproken. heel goed medium pikt direct op waar je staat en welke richting het uit gaat heel specifiek in haar waarnemingen. je hoeft zelf weinig te zeggen, snel, direct zuiver geeft vertrouwen dat het ook uitkomt allemaal.

    Getuigenis door Y op 28 augustus 2016

Lieve Christelle,
Een hele fijne betrouwbare maar ook vertrouwenwekkende reading gehad van jou. Je hebt allereerst een prachtige en charismatische stem. Na mijn intro had je niet veel informatie nodig en ging je los met details over het hier en nu en toekomst. Mijn dank is groter dan groot. Ik had je graag meer sterren gegeven. Je bent echt heel bijzonder.

    Getuigenis door Zielsmaatje op 20 juni 2016

Hey lieve Christelle,
ik bel je nu al een paar keren, elke keer geef je me een steun en kan ik positief verder. ook je voorspellingen komen na elkaar uit, door jou heb ik hoop en vertrouwen, maar je bent keigoed in je voorspellingen, alles komt uit, beetje na beetje, je bent top. Een kei in je vak, eentje van de toppertjes.
Ik wil je bedanken voor al je steun, je hulp, het vertrouwen en je geduld en eerlijkheid. Maar het is heel bijzonder dat je voorspellingen echt zo kloppen, en uitkomen, bangelijk is het, ik raadpleeg nog jou alleen, ik wil je vooral bedanken voor alles .
Je hebt me enorm geholpen, en je antwoorden zijn zuiver en heel eerlijk.
Liefs Sterre.

    Getuigenis door Sterre op 25 mei 2016

Erg fijn, dat ik je vandaag nog te pakken kon krijgen:). Had het al bijna opgegeven. Fantastisch consult, laat je zeker weten als ik een nieuwe baan heb.

    Getuigenis door Aysche op 3 mei 2016

Christelle super reading gehad met je. ik ben er veel wijzer door geworden . je zegt het zoals je het ziet zit heel veel waarheid in. dank je wel.

    Getuigenis door chr op 26 maart 2016

Echt heb de beste reading ooit gehad. Ik heb weleens vaker een medium geraadpleegd om helderheid te krijgen in zakelijke onderwerpen en natuurlijk de liefde. De antwoorden die ik van Christelle heb gekregen, waren echt de ontbrekende puzzelstukjes waar ik al ongelooflijk lang naar op zoek was. Ik wist intuitief dat dat puzzelstukje er was, maar Christelle heeft het gewoon meteen voor uitgelegd. Ze praat heel bedeesd, rustig en begripvol. Ze is emphatisch en tevens heel helder en objectief. Ik houd ervan. Ik kan haar echt aan iedereen aanbevelen.

    Getuigenis door Melanie op 26 februari 2016

Dankjewel Christelle. Heb net met jou gesproken en ben een stuk wijzer en gerust nu, was een super consult en alles komt goed. Nog maals mijn dank. Grt.J.

    Getuigenis door j. op 26 februari 2016

Tot in detail kon u antwoord geven op mijn vragen. Bevestiging van mijn gevoel. Het wespennest waar ik ver vandaan moet blijven. M'n ex moet dit zelf ervaren. U weet hoeveel ik van hem heb gehouden, maar ik kan nu verder met m'n leven.Thanks .

    Getuigenis door L. op 21 februari 2016

Bedankt voor het aangename gesprek. Ik ga je zeker nog eens bellen.

    Getuigenis door Ann op 19 februari 2016

Heb net met je gesproken. Je bent een zeer aangename warm persoon. Dank je wel voor je lezing en ik kijk er al naar uit. LL.

    Getuigenis door L.L. op 18 februari 2016


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2008 - 2018 erkendemediums.nl. Alle rechten voorbehouden.Medium Christelle - HeldervoelendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 erkendemediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie erkendemediums.nl m.Erkendemediums.nl
 

Erkendemediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen