|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Gazali - Sjamaan
       
  Erkende hulplijn
  bel nu met erkende mediums
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Erkendemediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
2454
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Erkendemediums.nl - medium Gazali

Bel nu met medium Gazali


medium Gazali - Medium Medium   medium Gazali bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
medium Gazali - Sjamaan Sjamaan   medium Gazali bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
medium Gazali - Kaartleggen Kaartleggen   pincode medium Gazali Pincode: 2454


Hoi allemaal mijn naam is Gazali, erkend medium en paragnost.

Ik heb de volgende eigenschappen, helderhorend, voelend en zien! Met hulp van de lenormand kaarten en pendel en via de energie van je stem help ik je graag de juiste richting in.


medium Gazali spreekt volgende talen :   Nederlands Nederlands

Maak nu uw gratis erkendemediums account aan Fotoreading met medium gazali Telefoon consult met medium gazali

Persoonlijke agenda medium Gazali op erkendemediums.nl

januari 2018

 
 
MaDiWoDoVrZaZo
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031

De dagen aangeduid met een = een dag dat medium Gazali heeft aangegeven beschikbaar te zijn op erkendemediums.nl.

Wenst u toch contact op te nemen met medium Gazali op en dag waar geen is ingevuld, geef dit dan te kennen aan medium Gazali via een belverzoek of stuur een e-mail naar medium Gazali.


Getuigenissen over onze mediums

De ervaringen van onze bezoekers op erkendemediums.nl over medium GazaliJe hebt mij heel goed op weg geholpen. ik wens dat de engelen jou beschermen en dat je nog meer mensen mag helpen.

    Getuigenis door Annie op 22 januari 2018

Gazali heeft mij super lief geholpen met veel geduld ik was echt verbaast hoe hij dit allemaal had kunnen weten. Zeer goed consult
We spreken elkaar snel weer groetjes liefs van Janet.

    Getuigenis door Janet op 22 januari 2018

Lieve Gazali,

De waarheid is eindelijk op tafel, ik ben ontzettend blij dat ik jou gesproken heb. Jij bent inderdaad supergoed een aanrader ik ga mee met de vorige getuigenissen. Ik zal je vaker bellen zodra ik vragen heb enorm bedankt.
De groeten van Diana.

    Getuigenis door Diana op 19 januari 2018

Lieve Gazali ik wil je bedanken voor je mooie reading. ik heb veel rust ondervonden na ons gesprek .ga je zeker nog bellen in de toekomst. Liefs van Marloes .

    Getuigenis door Marloes op 17 januari 2018

Gazali is een oprechte medium. op al mijn vragen heb een antwoord gekregen zeker een aanrader voor iedereen.
Ik ben je snel weer.

    Getuigenis door Lies op 17 januari 2018

Dankje wel voor je inzichten. Het heeft me goed gedaan en de tijd zal het leren. helaas is de verbinding verbroken vanwege de minuten. Maar ik zal je zeker nog bellen. Thanks.

    Getuigenis door R op 13 januari 2018

Lieve Gazali, Dankjewel voor al je voorspellingen en ze zijn allemaal uitgekomen heel onverwachts je had het helemaal goed. Echt chapeau. Ik ga je snel weer bellen
Groetjes van Daisy.

    Getuigenis door Daisy op 11 januari 2018

Beste Gazali, dank voor je wijze woorden en je inzichten je bent zeker een aanwinst hier tussen jou collega's . Ik zal je vaker bellen tot snel. En een fijne jaarwisseling.

Liefs van Chantal.

    Getuigenis door Chantal op 29 december 2017

Hoi lieve Gazali. Ik wil je weer bedanken echt een lieverd ben je. Je hebt mij zo op weg geholpen het voelt echt precies zo aan zoals jij het vertelde. je bent een kanjer. Bedankt nogmaals en tot snel liefs Petra.

    Getuigenis door Petra op 18 december 2017

Lieve Gazali
Bedankt voor je goede reading.Het klopte allemaal tot in detail. Jammer dat mijn bel tegoed op was.Maar ik ga je zeker terugbellen. Groetjes Sabine.

    Getuigenis door Sabine op 8 december 2017

Gazali ik heb u al een paar x gesproken, de zaken die u voorspelde zijn uitgekomen. Ik had al een lijst met heel vragen en de rest nog ik heb er volle vertrouwen in. Vriendelijk bedankt voor uw mooi voorspellingen. Ik wens voor dat u nog heel veel mensen mag helpen.
Liefs van Sylvie.

    Getuigenis door Sylvie op 8 december 2017

Jij staat altijd paraat. ik heb veel aan je gehad en zal je altijd contacteren. omdat jij de beste bent .
Groeten van Nies.

    Getuigenis door Nies op 4 december 2017

Beste Gazali hierbij wil ik je bedanken voor jou bijzondere consult. je hebt mij enorm gerust gesteld je bent kei en kei goed. ik ga mee met de andere getuigenissen je bent inderdaad een topper.
Tot snel weer lieve Gazali .
Van Bianca.

    Getuigenis door Bianca op 30 november 2017

Het was een verhelderend gesprek Gazali .ik zie de toekomst helder. ik kan er weer tegen aan. je bent een aanrader .10 sterren.
Groetjes van Sandra.

    Getuigenis door Sandra op 27 november 2017

Jaa Gazali je hebt gelijk we hadden heel lang geen contact meer en ik had de moed opgegeven .en jij bleef maar volhouden dat hij weer terug kwam en dat is inderdaad zo gegaan zoals je zei. Beste mensen als je echt iets wilt weten. bel Gazali hij is goud eerlijk .draait er niet om heen hij is hier een van de beste mediums .liefs ln.

    Getuigenis door L.n op 23 november 2017

Sorry dat de verbinding werd verbroken, maar mijn krediet was helaas op. Gelukkig had je het grootste deel al verteld en weet ik voor nu genoeg. Ik heb door met je te spreken weer volop vertrouwen in de toekomst en dat alles goed komt.

    Getuigenis door C op 20 november 2017

Lieve Gazali, jij hebt mij enorm geholpen uit deze nare situatie.
Bedankt voor je heldere reading en je wijze tips. Je bent een topper tot snel weer.

    Getuigenis door Jane op 18 november 2017

Gazali, heel tevreden over je duidelijke uitleg. Je voorspellingen zijn tot nu toe ook uitgekomen. Ik bel je zeker nogmaals. XX Josine.

    Getuigenis door Josine op 15 november 2017

Gazali ik wil je via deze weg heel erg bedanken alles is uitgekomen. we spreken elkaar al een lange tijd en elke keer bevestigde je dat ik weer met R. contact zal krijgen hij heeft ook zijn excuses aangeboden wat je precies zei. je had gelijk en we maken samen weer een nieuwe start .je bent een engel bedankt ook voor je geduld. liefs Wendy.

    Getuigenis door Wendy op 6 november 2017

Gazali jij bent echt de beste hier op de lijn, veel is uitgekomen sneller dan ik dacht. Het is ongelofelijk ben er nog altijd verbaast over hoe je het allemaal doet je bent een aanrader voor iedereen .
Dag lieverd.

    Getuigenis door Simone op 30 oktober 2017

Fijn gesprek gehad met Gazali.
De toekomst klonk goed.ik bel je nog.

    Getuigenis door Clair op 26 oktober 2017

Uit de bodem van mijn hart wil ik u bedanken voor uw mooie consult. heel geruststellend het klopt inderdaad wat u zag. Ik bel vaker naar deze lijn u bent wel een tikje anders. Ik zal u vaker bellen zodra ik een vraag heb of gewoon zomaar voor een babbel. Tot snel groetjes van Lin.

    Getuigenis door Lin op 23 oktober 2017

Gazali jij bent mijn steun .altijd .echt een topper hier op de lijn.

    Getuigenis door Anoniem op 22 oktober 2017

Ik met Gazali gesproken gisteren avond het was een heerlijk fijn gesprek .helder Ik zal hem vaker bellen nu ik hem heb gesproken. Tot snel liefs Gerda.

    Getuigenis door Gerda op 20 oktober 2017

Wat een fantastische medium, je voelt het heel goed aan. Ik ga je echt nog vaker bellen echt een aanrader voor iedereen. Tot snel groetjes van Angel.

    Getuigenis door Angel op 5 oktober 2017

Hallo Gazali, ik heb zo net met jou gesproken. Helaas de credits waren op. Ademloos kon ik naar je blijven luisteren. zonder voorinformatie kon je hem tot in detail perfect en zeer nauwkeurig omschrijven en aanvoelen. Ik ben gewoon sprakeloos.
Met jouw gave help je mensen ECHT.
Ik WEET dat je de waarheid verteld. Alleen tijd en geduld speelt voor mij nu een rol. Ontzettend lief dat je mij aan bood om wat stenen voor ons te branden. GRAAG. natuurlijk.
Ik dank je voor jouw geruststelling en je heldere uitleg. Ik voel me nu minder alleen met mijn probleem en wetende dat ons nog mooie tijden staan te wachten geeft dit mij ondanks mijn gekwetste gevoelens nu een rustig gevoel. Nogmaals dank. Je bent een mooi en zuiver mens. Wanneer ik geen getuigenis zou neer zetten zou ik jou onnoemlijk tekort doen immers dit VERDIEN je. Jouw consult heeft mij veel duidelijkheid gegeven, zet mij op het juiste spoor waardoor ik opnieuw kracht en vertrouwen in mijn lichaam en geest voel. Lieve man DANK JE WEL . dat je nog veel mensen mag helpen met jouw wonderlijke gave.
Liefs Inge.

    Getuigenis door Inge op 30 september 2017

Al een paar maanden houd deze man me op de been. Zijn waarnemingen kloppen dan ook altijd. Vandaag het luchtige berichtje verstuurd waar we het over hadden. Is gezien, nu afwachten. Dank je wel. Je bent enorm goed in wat je doet blijf zo doorgaan. X.

    Getuigenis door Frances op 28 september 2017

Gazali je hebt het goed gezien .we hebben weer contact .ontzettend bedankt .10 sterren .you are the .best x van Stef.

    Getuigenis door Stef op 27 september 2017

Dag Gazali,

Je had het goed gezien. Eerste voor spelling is uitgekomen. Ben ontzettend blij. Dank je wel en ga zo door.

Groetjes van een tevreden beller.

    Getuigenis door Anoniem op 19 september 2017

Hey Gazali, het is een tijd geleden alles is uit gekomen wat je zei. Ik had er geen hoop meer in en telkens zei je ik moet de hoop er in houden en dat deed ik.
Ik wil je heel erg veel bedanken voor jou geduld en je mooie voorspellingen. tot gauw weer. liefs Ann.

    Getuigenis door Ann op 18 september 2017

Beste Gazali, dank voor de wijze en goede voorspelling. Dat het maar vlug mag uitkomen. Sommige dingen die ons verteld werden, daar krijg je toch de rillingen van. We werden er toch ook eventjes stil van, ook van mijn Ma, zo een fantastische verwoording. Dank je wel, vele groetjes van Angelique en Emiel.

    Getuigenis door angelique op 15 september 2017

Ik hou van deze man. alweer heb je gelijk. Van je trouwe beller.

    Getuigenis door Anoniem op 12 september 2017

Lieve Gazali woorden schieten mij tekort .ik vond het een supermooie consult ik wou nog iets leuks voor jou achterlaten . bijdeze. jij bent bijzonder .x van Wendy.

    Getuigenis door Wendy op 5 september 2017

Dank voor de uitgebreide legging, jammer dat mijn credits op waren. Nog veel succes voor jou in de toekomst en hopelijk komen je waarnemingen uit. Liefs.

    Getuigenis door een collegaatje op 31 augustus 2017

Gazali is zuiver. Hij ziet echt alles en benoemt dit ook met rust en begrip. Geen poespas gewoon duidelijke taal. Tevreden over mijn reading.

    Getuigenis door Anoniem op 31 augustus 2017

Je hebt een blokkade gezien die echt niemand anders zag. dank je wel voor het consult zo laat nog gisteravond. Dani.

    Getuigenis door Dani op 30 augustus 2017

Gazali je hebt mij weer goed op weg geholpen. dankjewel voor je hulp .
Ik bel je weer zodra ik je nodig heb.
Groetjes van ZZ.

    Getuigenis door ZZ op 29 augustus 2017

Sorry dat ik wegviel tijdens mijn laatste vraag. maar bedankt voor de bevestigingen van mijn voorgaande vragen mbt mijn ex.

    Getuigenis door Anoniem op 27 augustus 2017

Je bent zo goed in het voelen van andermans energie en zit zo dichtbij de waarheid. Je geeft me soms op mijn kop en terecht. Hoe dan ook het klopt allemaal wel wat je zegt. Je bent mijn steun en toe verlaat. Dank je wel.
Liefs Frances.

    Getuigenis door Frances op 23 augustus 2017

Lieve Gazali, mooie reading. Jij weet de situaties zo goed te beschrijven. Heel specifiek en precies. Ik kijk uit naar je voorspellingen. Ontzettend Bedankt X.

    Getuigenis door Aminata op 21 augustus 2017


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2008 - 2018 erkendemediums.nl. Alle rechten voorbehouden.Medium Gazali - SjamaanTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 erkendemediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie erkendemediums.nl m.Erkendemediums.nl
 

Erkendemediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen