|   Kwaliteit  |  Gratis horoscoop   |   Disclaimer
Medium Guillermo - Helderwetend
       
  Erkende hulplijn
  bel nu met erkende mediums
 
Daghoroscoop Ram door mediums Daghoroscoop Stier door mediums Daghoroscoop Tweelingen door mediums Daghoroscoop Kreeft door mediums
Daghoroscoop Leeuw door mediums Daghoroscoop Maagd door mediums Daghoroscoop Weegschaal door mediums Daghoroscoop Schorpioen door mediums
Daghoroscoop Boogschutter door mediums Daghoroscoop Steenbok door mediums Daghoroscoop Waterman door mediums Daghoroscoop Vissen door mediums

Ontvang elke dag GRATIS
uw horoscoop
per e-mail
Gratis Erkendemediums.nl-account aanmaken
  Goedkoopste 4 minuten gratis
  Veilig betalen Goedkoper bellen
      MAAK NU UW GRATIS ACCOUNT
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account
 
 
 
              Telefoonconsult
               E-mailconsult
               Fotoreading
              Gratis horoscoop
              Gratis account

     
 
Stap 1 krediet opladen:

 
Stap 2 medium kiezen:

Klik op telefoon consultatie, vervolgens ziet u een overzicht van de op dat moment aanwezige mediums.
 
U bent nu in stap 3: start uw telefoon consultatie:

U gaat het gesprek starten met medium van uw keuze door te bellen naar het onderstaande lokale nummer. Geef vervolgens uw persoonlijke code en pin van medium in.
Erkendemediums.nl - medium Guillermo

medium Guillermo


medium Guillermo - Helderziend Helderziend   medium Guillermo bellen in Nederland  0909 19 19   (90 cpm)
medium Guillermo - Helderwetend Helderwetend   medium Guillermo bellen in Belgie  0903 416 42     (150 cpm)
medium Guillermo - Heldervoelend Heldervoelend  Ik ben Guillermo u kunt bij mij terecht als u een vraag heeft over het verleden, heden of de toekomst.

Ik ben helderziend helderwetend heldervoelend en helderhorend, ik leg geen kaarten. De naam verschaft mij alle informatie die ik nodig heb.

Heeft u een vraag op privé of zakelijk gebied, ik help u graag.

Daarbij ben ik eerlijk en oprecht, ik zeg niet wat u wilt horen maar wat mijn gidsen mij doorgeven.


Getuigenissen over medium Guillermo

De ervaringen van onze bezoekers op erkendemediums.nl over medium GuillermoThe 5 stars plus that were meant to accompany my previous review. Thank you Guillermo for your support and your gift. X.

    Getuigenis door Wendy

Guillermo is relaxed maar uiterst geconcentreerd op de vraag, die je hem stelt. Vervolgens trekt hij vrij direct zijn conclusie en antwoord. Deze zijn haarzuiver en zelfs na diverse contacten wijkt hij niet van zijn consult. Een professioneel, excentriek, bijzonder en sterk medium. Dank voor je inzicht, geweldig om met je te spreken.

    Getuigenis door Glenn

Thank you Guillermo for the understanding in your voice and the helping hand in your insight. A brief chat with you always soothes. X.

    Getuigenis door Wendy

Guillermo ik heb jou vanavond 20 juli 2018 gesproken, helaas werd verbinding plots verbroken. Ik wil je bedanken voor je eerlijkheid en ben blij dat ik je gesproken heb, je hebt een rustgevende (prachtige) stem, ik zal je in augustus weer bellen. Hopelijk ben ik dan een stap verder zowel op werkvlak als de liefde, alle goeds toegewenst Tot horens .

    Getuigenis door Arabische:)

Beste Guillermo. Sorry voor de 2e keer verbrak de verbinding. Volgens jou stopt hij met zijn relatie in juli. En komt er een kans voor ons. Ik houd je op de hoogte.

    Getuigenis door Anoniem

Hoi Guillermo, ik bel je regelmatig en ben soms best wel ongeduldig. Ooit zei je me, je vertrouwt het universum niet. Ik schrok toen je dit zei. Vooral omdat ik ook dingen kan aanvoelen, maar het graag ook eens gezegd wil hebben. En dat kan door jou. Een tijdje geleden vroeg ik of mijn zoon gelukkig was met zijn vriendin. Je zei, nee want ze daagd hem constant uit. Desondanks gingen ze toch samenwonen. Je zei ook dat hij ging weggaan. Guillermo het universum had gelijk, kreeg vandaag te horen van mijn zoon dat hij sinds gisteren terug bij zijn vader is gaan wonen. Nu nogmaals vertrouw ik nog meer op hetgeen jij mocht doorkrijgen van hierboven . En dat allemaal in ongeveer twee maanden tijd. Dus ik ben er zeker van , van wat je mij vertelde over mijn grote liefde L dat dit ook nog inorde komt en we samen kunnen zijn en gelukkig. Dat het universum zei dat hij voor mij bestemd is. Liefs van een trouwe beller.

    Getuigenis door ikke

Guillermo heb ik al een paar keer mogen spreken. Hij vertelt zaken die in de toekomst gaan ontwikkelen. Ik wacht geduldig af en laat het op me afkomen. Hij is een fijne man om mee te praten.
Groetjes van AvB.

    Getuigenis door astrid

Beste Guillermo, dank voor het mooie gesprek gisteren. De verbinding verbrak waardoor ik jou niet kon bedanken. Thanks tevens voor de bevestingingen en dat de mededeling dat zowel prive als zakelijk goed gaat komen. Super. F.

    Getuigenis door F

Ik ben Guillermo heel dankbaar. Ik was mijn kat al bijna 2 weken kwijt en ik had de moed al bijna opgegeven dat ik hem nog zou zien.Guillermo zei dat ik hem weer terug zou zien en inderdaad ben ik hem per toeval ver van mijn huis tegengekomen, omdat ik savonds stopte met mijn auto voor iets anders stond mijn kat ineens voor mijn auto.Dit kan geen toeval zijn ,ik weet zeker dat Guillermo hem naar mij toegeleid heeft.

    Getuigenis door erica

Toen ik u gisteren sprak, zei u mij mijn ex op een rechtbank te zien zien zitten. Gisteren avond krijg ik te horen dat hij dinsdag voor de correctionele rechtbank moet verschijnen wegens schriftvervalsing en oplichting. De burgelijke partij is de belgische staat. Topper.

    Getuigenis door Anoniem

Hele rustige aardige man. Hij was positief over hetgeen wat ik hem vroeg. ik hoop en ik ben zeer benieuwd of die uit zal gaan komen.

    Getuigenis door Debbie

Beste Guillermo,

Ik heb je een paar weken geleden gesproken en toen heb je mij gezegd dat de man om wie het gaat hulp van buiten af gaat zoeken. Daar bedoel ik mee professionele hulp. Dit zodat hij eindelijk na jarenlang zijn rugzak van zichzelf weet af te doen en met mij een mooie toekomst kan opbouwen.

Gisteren met hem gesproken ( 12 -2-18 ) en hij zei dat hij contact heeft gezocht . of dit echt waar is ik weet het niet. Ik hoop zeer zeker dat je voorspelling uit zal komen en dat hij dit door gaat zetten.

Liefs Carmen.

    Getuigenis door Carmen

Guillermo heeft een heel fijn stemgeluid. Zonder kaarten, enkel bij het benoemen van een naam, kan hij gedetailleerd over allerlei onderwerpen praten. Wat uiteraard erg fijn is. Ik bel Guillermo regelmatig en langzamerhand komen zijn voorspellingen uit. Bedankt voor je mooie readings keer op keer. Gr FF.

    Getuigenis door FF

Soms zitten er goudklompjes tussen de mediums.Ik heb al meerdere malen met Guillermo gesproken en dit zeer integer medium heeft een groot empatisch en invoelend vermogen. Hij is zuiver en werkt vanuit het hart. Echt een aanwinst voor deze lijn. en een heel fijn en bijzonder mens.

    Getuigenis door Anna

Ik heb Guillermo al best een tijdje en een aantal keer gebeld. Guillermo is echt een topper en hij weet veel. Heel veel dingen wat hij zei kloppen gewoon en veel is ook uitgekomen. Echt een aanrader.

    Getuigenis door Aynur

Heb quillermo op aanraden van een van zijn collega gebeld.
Zonder enige informatie zei hij meteen rake dingen.heb tranen met tuiten gehuild.prachtig. Lieve zuivere man en houd je niet langer aan de lijn als nodig
Dank je wel guillermo voor de bevestiging en rust die je me gaf. Vind u toppp.

    Getuigenis door M

Guillermo zo n fijn gesprek alweer met u gehad. We hebben een aantal keren met elkaar gesproken en vanavond weer. Uw rustige en vertrouwde stem geeft mij weer vertrouwen. Ben soms erg onzeker vwb mijn contact met P. Ik moet vertrouwen hebben en erin geloven. Ook loslaten want u heeft me zo vaak verteld dat het goedkomt. Dank u wel weer voor al uw ingevingen en onze gesprekken. Tot horens.

R.

    Getuigenis door R

Een consult gehad waarbij hij erg duidelijk is over het geen er voor mij mag gaan gebeuren. Sommige dingen te mooi om waar te zijn. Maar van mij mag het. Wat hij vertelde dat de dag erna zou gebeuren klopte ook. Hij vertelde dat de dag erna iets zou gaan gebeuren zodat mn nieuwe start toch nog kan beginnen. Het is nog niet zover. Maar als het mee zit krijg ik komende week groen licht. Hopelijk krijgt hij over het deel van de liefde ook gelijk. Al heb ik zelf die hoop op dat specifieke laten varen. Maar het mag.graag zelfs.

    Getuigenis door A

Dankje voor het mooie gesprek en de lach op mijn gezicht .
Lieve Groetjes Engelien.

    Getuigenis door Engelien

Super goed hoe Guillermo kan invoelen, hij is 1 van de beste mediums die ik ken. Zijn stem straalt ook enorm veel rust uit. Bedankt weer voor je mooie reading. X.

    Getuigenis door S

Beste Guillermo, kort geleden had ik getuigenis geplaatst maar ik vond het niet onmiddellijk terug op de website dus bij deze wil ik nog een keer verklaren wat een fantastische paragnost u bent. Alle voorspellingen worden door u genaild. Ik bel u al ruim anderhalf jaar. Dit ook vanwege het feit dat u mij dicht bij mijn "dierbaren" brengt. Tevens is het wonderlijk en mystiek wat U allemaal kan en via de gidsen de vertolker bent. Ik kan bijna niet onder woorden brengen hoe belangrijk u in mijn leven bent. U bent veel en veel meer dan 5 sterren waard. Ik wens u zeer veel succes en geluk met uw "reizen in het heelal" want er is beslist meer tussen hemel en aarde. U heeft mij dit meerdere malen bewezen. God bless you. T.

    Getuigenis door T

Guillermo had voorspeld dat iemand z'n ware gezicht en gevoel zou tonen. Ergens klonk z'n voorspelling heel cryptisch, maar nu het plaats heeft gevonden, begrijp ik nu precies wat Guillermo bedoelde. Dank je wel voor je altijd korte doch altijd zeer ware voorspellingen. Je bent erg uniek en eigenzinnig in wat je doorkrijgt. Tot op heden altijd de waarheid gebleken.

    Getuigenis door Waarheid

Beste Guillermo, vele malen heb ik u gebeld ten eerste, omdat u de beste bent en alles wat u voorspeld en verteld en dat alles door u wordt "genaild". bizar, wonderlijk, ongelofelijk, en ik vaar blind op uw readings. Ik geef u alle sterren van het heelal "oneindig" dus . steeds weer haal en put ik kracht uit uw readings en ben ik dan ook dicht bij mijn geliefden en dierbaren, zodat het leven dragelijker is voor mij. In die zin bent u het licht aan het einde van de tunnel. Ik spreek u al bijna 2 jaar en alles is uit gekomen op 2 dingetjes na . maar geduld is een schone zaak. Verder bent u bescheiden en integer en is het zeer fijn om met u te praten. Ik zou mezelf geen raad weten zonder u en ik wens u zeer veel succes en geluk. Ik hou u op de hoogte en God bless You. hartelijke groet T.

    Getuigenis door anoniem

Ik heb je gisteren gesproken. Zonder echte uitleg of vraag wist jij hem te benoemen en je was zo overtuigend dat hij contact gaat nemen en dat dat we helemaal opnieuw gaan starten. Hij zichzelf meer gaat laten zien en dat we veel gaan praten.Dit is precies wat ik wil. Ik kon mijn oren niet geloven, ik ben ook delen kwijt van wat je zei.Ik ben zo benieuwd of het uit gaat komen. Ik moet geduldig zijn. Heel erg bedankt tot een volgende keer. groetjes P.

    Getuigenis door Petra

Guillermo, dank je voor je bevestigingen op alle fronten. klopte als een bus. Dank voor je zuivere consult.

    Getuigenis door Juan

Guillermo had dingen verteld die hij nooit had kunnen weten. Hij is een medium met een echte gave, zonder het gebruiken van kaarten of hulpmiddelen. Nu wacht ik nog de voorspelling af. Ik spreek je snel weer x.

    Getuigenis door indigo

Beste Guillermo,

Ik heb jou net aan de telefoon gehad en wauw wat een consult. Tussen de man en mij zag je dit goed komen en de voorspellingen die jij gaf wat ik allemaal zou gaan doen waren ongelooflijk. Nu allemaal onwerkelijk maar je zag mij zeker ontwikkelen in het spiritueel coachen van kinderen wat ik heel graag wil en een boek schrijven en bekend worden in het buitenland. En dit allemaal binnen nu en 5 jaar. Nou dat zou helemaal geweldig zijn. Ik hou je natuurlijk op de hoogte van alles en hartelijk dank. De verbinding viel ineens weg dus kon je niet bedanken. Bij deze nogmaals hartelijk dank goor een onwijs mooie consult.

    Getuigenis door B.D

Lieve Guillermo. Je hebt me in 2016 voorspeld, dat ik minder dan een jaar - in het land waar ik in 2017 naartoe ben geemigreerd - zou blijven. Ik kan je per vandaag bevestigen dat het klopt. Reisplannen zijn vandaag geconcretiseerd en al berekenend blijf ik minder dan een jaar en zal mijn standplaats meer in NL zijn (voorlopig dan, zoals je had voorspeld). Je bent erg goed in wat je doet. Voor de befaamde sterrenhemel zal ik zeker nog wel daar zijn, hoor. Voor nu even in NL, want stja ik moet natuurlijk wel de lovely verklaringen ontvangen die we al eens eerder hebben besproken. ;-) Dank je voor je alwetende gave.

    Getuigenis door Korte Emigratie

Super goed.

    Getuigenis door Elly

Wowww. Wat wist je goed in te voelen over de situatie . Ik sta er versteld van. Ik hoop dat deze voorspelling ook uitkomt. De vorige over werk is uitgekomen. Dank je lieve Guillermo. Je bent een topper. Liefs, D.

    Getuigenis door D

Hoi Guillermo,

Ik heb je drie weken geleden gebeld inverband met mijn dochter of ze nog zou verder studeren of gaan werken. Je zei me dat ze gaat werken en inderdaad kreeg gisteren een mailtje dat ze vanaf 1 augustus begint te werken en meteen een vast contract heeft gekregen . Nu hopen op september hetgeen je voorspelt hebt ivm met L die diep in mijn hart zit en er eindelijk duidelijke gesprekken zouden komen. Maar ik twijfel er niet aan dat het gaat uitkomen . Alles vertel je mij met een bepaalde zekerheid en je bent echt keigoed in wat je doet. Je hoort nog zeker van mij .

    Getuigenis door ikke

Super consult.zegt alles zonder kaarten te leggen.bijzonder knap.

    Getuigenis door Chianti

Dankjewel voor ons gesprekx. hou u zeker op de hoogte of het zo gaat verlopen. liefs saskia.

    Getuigenis door Saskia

Lieve Guillermo,je hebt me al eerder verrast met rake voorspellingen. ik vertrouw daarom heel erg op jouw vermogen ,je hebt me heel goed uitgelegd wat er speelt. wil je nogmaals danken. helder medium.from the bottom of my heart.

    Getuigenis door De blije Butterfly

Guillermo is echt getalenteerd. Zakelijke voorspellingen die een hele tijd geleden zijn gedaan, komen nu langzaam uit. Hij heeft een tijdje geleden tot in detail beschreven hoe ik een speciale vriend zou ontmoeten; wat zijn gevoel naar mij zou zijn en hoe hij zich zou gedragen. Datgene wat hij zegt is zo specifiek en zo duidelijk verwoord, dat je het bijna niet durft te geloven. Het bijzondere is dat ook die voorspelling langzaam aan het uitkomen is. Zo bijzonder. Ben zelf helemaal rustig en ik geloof er volledig in dat de andere zakelijke en relatievoorspellingen ook uit komen. Ben echt heel blij met jou Guillermo. Je bent echt magisch in je zijn en talent.

    Getuigenis door Voorspellingentijdjegeledengedaankomenlangzaamui tnu

Zo fijn je gesproken te hebben Guillermo . Ik houd je op de hoogte over de gesprekken die gaan komen met die gesloten man . Liefs van i .

    Getuigenis door I

Sorry dat de Verbinding verbrak. Heel erg bedankt voor je waardevolle reading. Je bent super goed. Liefs en alvast gefeliciteerd. X chianti.

    Getuigenis door Kandhai

Lieve Guillermo, wat een prachtige reading weer. Ik kan wel uren met jou praten. Ik spreek vaker mediums en vind jou 1 v/d beste hier op de lijn. Helder, eerlijk, specifiek en direct. Ontzettend bedankt voor 't mooie bericht wat ik heb ontvangen. Xxx.

    Getuigenis door Cicilia

In 1 woord zuiver. Fantastisch consult.

    Getuigenis door F

hoi hoi ,

guillermo,je bent gewoon supergoed we zitten op de zelfde golflente. zou uren met je kunnen praten . alvast bedankt en tot .

Collega.

    Getuigenis door Myriam


MicroBel | Privacy | Sitemap | Interessante bronnen | Zelf medium? | Consulenten Copyright © 2008 - 2019 erkendemediums.nl. Alle rechten voorbehouden.Medium Guillermo - HelderwetendTELETEKST
  SBS6 teletekst p487 SBS6 teletekst pagina 487
  NET5 teletekst p481 erkendemediums.nl NET5 teletekst pagina 481
  RTL teletekst  mediums RTL teletekst


MOBIELE VERSIE
  Mobiele versie erkendemediums.nl m.Erkendemediums.nl
 

Erkendemediums.nl
  Paranormaal advies Paranormaal advies
  Paranormale site Paranormale site
  Paranormaal begaafde mediums Paranormaal begaafd
  online mediums Online mediums
  Zelf medium worden Zelf medium worden

MIJN TOEKOMST
  Mijn toekomst kijken Mijn toekomst kijken
  Mijn toekomst Mijn toekomst - mijn leven
  Tarot voorspelling Tarot voorspelling
  Toekomstvoorspeller Toekomstvoorspeller
  Toekomstvoorspelling Toekomstvoorspelling
  Toekomstvoorspellingen door mediums Toekomstvoorspellingen
  Je horoscoop voorspellen Je horoscoop voorspellen
  Je toekomst voorspellen Je toekomst voorspellen

REIKI
  Reiki Reiki
  Reiki symbolen Reiki symbolen

NUMEROLOGIE
  Getallensymboliek Getallensymboliek
  Meestergetallen Meestergetallen

mediums
  Helderhorend Helderhorend
  Spiritueel-medium Spiritueel medium
  Helderruikend Helderruikend
  Helderziende mediums Helderziende mediums
  Spirituele hulplijn
  Helderziende-online mediums online
  Helderziendheid Helderziendheid
  Heldervoelende-mediums Heldervoelende mediums
  Bronnen mediums Bronnen mediums

RELATIE
  Huwelijksproblemen Huwelijksproblemen
  Nieuwe-relatie Nieuwe relatie
  Numerologie relatie Numerologie relatie
  Relatiebemiddeling Relatiebemiddeling
  Relatieherstel Relatieherstel
  Relatieproblemen Relatieproblemen
  Liefde en Relaties Liefde & Relaties

ASTROLOGIE
  Astrologie
  Astroloog
  Sterrenbeelden Sterrenbeelden

KAARTLEGGING
  Engelenkaarten Engelenkaarten
  Kaartleggers Kaartleggers
  Kaartlegster Kaartlegster
  Kaarten-lezen Kaarten lezen
  Lenormandkaarten Lenormandkaarten
  Online-kaartleggen Online kaartleggen
  Pendelkaarten Pendelkaarten
  Symboolkaarten Symboolkaarten
  Tarot kaartleggen Tarot kaartleggen
  Tarot legging Tarot legging
  Tarot trekken Tarot trekken
  Tarotkaart Tarotkaart
  Tarotkaarten Tarotkaarten
  Waarzegkaarten Waarzegkaarten
  Zigeunerkaarten

WAARZEGGEN
  Waarzeggen Waarzeggen
  Waarzeggerij Waarzeggerij
  Online pendelen Online pendelen
  Online waarzegger Online waarzegger
  Waarzegster Waarzegster
CONTACT MET mediums
  Telefoonconsult met mediums Consultatie via telefoon
  E-mailconsult met mediums Consultatie via e-mail
  Fotoreading met mediums Fotoreading met mediums
  Goedkoper bellen met mediums Goedkoop bellen met mediums

DAGHOROSCOPEN
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Ram door mediums Daghoroscoop Ram
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld stier door mediums Daghoroscoop Stier
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Tweelingen door mediums Daghoroscoop Tweelingen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Kreeft door mediums Daghoroscoop Kreeft
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Leeuw door mediums Daghoroscoop Leeuw
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Maagd door mediums Daghoroscoop Maagd
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Weegschaal door mediums Daghoroscoop Weegschaal
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Schorpioen door mediums Daghoroscoop Schorpioen
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Boogschutter door mediums Daghoroscoop Boogschutter
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Steenbok door mediums Daghoroscoop Steenbok
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Waterman door mediums Daghoroscoop Waterman
  Uw daghoroscoop voor sterrenbeeld Vissen door mediums Daghoroscoop Vissen
  Persoonlijke horoscoop door mediums Persoonlijke daghoroscoop

WICCA
  Erfheks
  Erfheksen